Wat is Reconnectie

Om de aarde loopt een energetisch netwerk, de lijnen in dat netwerk noemen we ley lines. De meridiaanlijnen van ons lichaam waren oorspronkelijk verbonden met dat netwerk. Ze liepen buiten ons lichaam door om aan te sluiten aan een veel groter netwerk. Daardoor waren we verbonden met het hele universum. In de loop der tijden zijn wij van deze lijnen losgekoppeld.

De Reconnectie is ontworpen om de meridiaanlijnen weer te activeren en nieuwe Axiatonal lijnen aan te brengen die ons herverbinden (reconnect) met een krachtiger en meer geëvolueerd niveau dan ooit tevoren. Deze lijnen maken deel uit van een tijdloos netwerk van intelligentie.

Wat kan Reconnectie voor je doen

Je kunt Reconnectie inzetten voor jouw persoonlijke evolutie. De Reconnectie zet je (weer) op je levenspad en zorgt ervoor dat je je levensdoelen sneller en makkelijker ontdekt én bereikt. De intentie van de Reconnectie is om ons helemaal terug te brengen in onze inherente verbinding met het universum. Daarom is Reconnectie maar één keer in je leven nodig. 

Zo ziet een Reconnectie er uit

Als je bij mij komt beginnen we met een voorgesprek. Daarna ga je, met je kleren aan, op de behandeltafel liggen. Tijdens de behandeling raak ik je niet aan. Het enige dat jij hoeft te doen is je openstellen om wat zich aandient toe te laten.

De Reconnectie duurt ongeveer 60 tot 90 minuten. Hiervan is 35 tot 45 minuten voor de sessie op de behandeltafel en de rest van de tijd voor een voor- en nagesprek. De Reconnectie vindt altijd in twee sessies plaats, bij voorkeur op twee opeenvolgende dagen.

Let op: Vermijd voor de aanvang van een behandeling het gebruik van sterk geurende stoffen, zoals geurende zeep, shampoo of andere geurende cosmetica.

Wat kost een Reconnectie?
Het wereldwijd gehanteerde tarief voor De Reconnectie (2 sessies) bedraagt 333 in lokale valuta, in Nederland dus € 333,00. Dit is het specifieke frequentiegetal van The Reconnection. Het staat symbool voor de eenheid van de mens in lichaam, ziel en geest.

Opmerking: Het is aanbevolen (hoewel niet verplicht) om alvorens Reconnectie te ontvangen, één tot drie sessies van Reconnective Healing te ondergaan.

Belangrijk: De Reconnectie is geen vervanging voor de medische behandeling. Blijf altijd het advies van je medische specialist opvolgen.

Instagram