Over mij

Hallo en welkom. Wat fijn dat je de weg naar mijn website hebt gevonden.

Ik ben Amra Tabak, ik ben 41 jaar jong en woon in Maartensdijk, samen met mijn man en onze twee kinderen.

Na jaren werkzaam te zijn geweest in het bedrijfsleven op de financiële administratie ben in september 2019 mijn hart gaan volgen en Praktijk AT Circle of Life opgericht. Een energetisch werker / healer word je niet je zomaar, je wordt ertoe geroepen. Dat verlangen zat er al jaren alleen ik durfde er niet aan toe te geven.

Hoe is het begonnen:

In augustus 2008 heb ik de diagnose MS (Multiple Sclerose) gekregen. Ik was toen 28, in de bloei van mijn leven. Alles werd op zijn kop gezet. Nadat ik van de schrik was bekomen en alles gelezen had wat er over MS te vinden was, kwam ik erachter dat de moderne geneeskunde geen uitkomst zou bieden in de zin van genezing. Toen ben ik op zoek gegaan naar alternatieve methoden. Vrij snel kwam ik in aanraking met Reiki en dat voelde goed. Omdat ik in staat wilde zijn om mezelf te behandelen heb ik cursussen gevolgd en inwijdingen ontvangen.

Tegelijkertijd ben ik blijven geloven dat ik géén MS heb (ook al stond ik onder toezicht van een neuroloog). Naast de dagelijkse Reiki zelfbehandelingen putte ik veel kracht uit mijn visualisaties en de wet van aantrekkingskracht (Law of Attraction). In november 2009 kwam Dr. Eric Pearl, de grondlegger van The Reconnection, met zijn team naar Nederland. Ik heb toen de intensieve vijfdaagse seminar gevolgd en ben ik ingewijd in Reconnective Healing en The Reconnection. Ik ben altijd blijven geloven dat ik geen MS heb.

Nog geen anderhalf jaar later, in januari 2010, hoorde ik dat ik geen MS heb. Wow! dacht ik… Ik was zo blij maar toch niet verrast: ik zag dit al aankomen. Ik wist dat ik goed bezig was.

Toen al speelde ik met de gedachte om voor mijzelf te beginnen. Ik gaf al behandelingen aan familie en vrienden, maar er was iets in mij dat me afremde. Ik had een goede baan, trouwde met de man van mijn dromen en toen kwamen de kinderen. Wel ben ik me blijven ontwikkelen, ik las veel zelfhulpboeken en ik leerde over aromatherapie, chakra healing, edelstenen… En dat allemaal van de besten in hun vak. Anodea Judith leerde me alles over chakra’s en van Andrea Butje kwam ik alles te weten over aromatherapie. Als je eenmaal begint is er geen einde aan.

In de loop van de jaren heb ik meerdere keren mogen ervaren hoe krachtig energiewerk is en ik werd steeds harder geroepen. Die roeping ging niet alleen om energiewerk, maar ook om mensen te begeleiden / coachen. Voor het eerst zag ik het duidelijk, al sinds ik me kan herinneren kwamen er mensen naar me toe voor advies, een goed gesprek of alleen een luisterend oor.

In 2018 startte ik bij Wielwerk Opleidingen met de opleiding tot Holistisch Coach / Therapeut. Inmiddels ben ik afgestudeerd als Holistisch Coach en vervolg ik mijn studie tot Holistisch/Psychosociaal Therapeut. In juni 2022 hoop ik mijn diploma te mogen ontvangen.

Ik geloof er heilig in dat het lichaam en de geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn en dat we zelf de regie over ons leven en gezondheid in grote mate kunnen nemen!

Wees welkom!

Mocht je nog vragen hebben, aarzel niet en neem contact met mij op. Je mag me mailen, bellen of Whatsappen (06 29004157). Ik help je graag.

Lieve Groet,

Amra

 

Laatste update: september 2020 

Instagram