Wat is Reconnective Healing

Reconnective Healing is een vorm van heling die een verbinding tot stand brengt tussen de energiebanen van ons diepste wezen, die van de aarde en die van het universum. Door helende frequenties en misschien wel een heel nieuwe bandbreedte kunnen we ons opnieuw verbinden met het universum en ons diepste zijn. De effectiviteit van Reconnective Healing is duidelijk aangetoond door de praktijkervaringen en in wetenschappelijke laboratoria.

Wat kan Reconnective Healing voor je doen

Reconnective Healing is vaak een levensveranderende ervaring, waarbij nieuwe frequenties gebruikt worden die lichaam, ziel en geest kunnen helen. Het brengt balans en heelheid op mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel niveau.

Reconnective Healing is geen behandeling of therapie, het is veel meer dan alleen maar symptomen bestrijden. Doordat het de verbinding tussen de energiebanen van ons diepste wezen, de aarde en het universum tot stand brengt, komen we weer in balans en ontvouwen zich vaak fysieke genezingen.

“Als je geluk hebt, zal jouw genezing komen in de vorm waar je op had gehoopt. Als je echt geluk hebt, zal jouw genezing in een vorm komen waarvan je niet eens had gedroomd – een vorm die het Universum speciaal voor jou in gedachte had. – Eric Pearl

Zo ziet Reconnective Healing er uit

Reconnective Healing begint altijd met een voorgesprek. Na dat gesprek ga je, in comfortabele kleren, op de behandeltafel liggen. Je sluit je ogen en stelt je open voor datgene wat zich aandient. Tijdens een behandeling is het niet nodig en zelfs ongewenst om te bidden, te visualiseren, mantra’s te herhalen, te mediteren of je bij voorbaat te richten op, of te hechten aan een bepaald resultaat. Laat het universum, God, liefde, of hoe jij het prettig vindt om te noemen, je brengen wat het besloten heeft dat jij nodig hebt.

Een Reconnective Healing® sessie duurt ongeveer 60 minuten. Hiervan is ongeveer 30 minuten voor de sessie op de behandeltafel en 30 minuten voor een voor- en nagesprek. Normaal gesproken worden er één tot drie sessies aanbevolen.

Let op: Vermijd voor de aanvang van een behandeling het gebruik van sterk geurende stoffen, zoals geurende zeep, shampoo of andere geurende cosmetica.

Belangrijk: Reconnective Healing is geen vervanging voor de medische behandeling. Blijf altijd het advies van je medische specialist opvolgen.

Instagram