12 WEKEN

Holistische Transformatie Programma

Wil jij:

 • Meer zelfvertrouwen
 • Beter voor jezelf zorgen
 • Meer rust en balans in je leven
 • Vaker voor jezelf opkomen
 • Een nare gebeurtenis een plek geven
 • Makkelijker keuzes maken
 • Je lichamelijke klachten begrijpen/accepteren/genezen

 In 12 sessies van 90 minuten geef ik je de tools zodat jij de stappen kan maken naar een gezonder, vitaler en gelukkiger leven.

Holistische Transformatie Programma bestaat uit 4 onderdelen: Coaching, massage, energiewerk en aromatherapie. Afhankelijk van je behoeftes en wensen wordt een programma op maat samengesteld. 

Maak nu een afspraak voor een kennismakingsgesprek!

Afspraak maken

Beschrijving Holistische Transformatie Programma

Holistische Transformatie Programma is een traject dat alle aspecten van het menselijk bestaan analyseert, dit betekent dat er gekeken wordt naar het lichaam, de geest en de ziel. Het programma bestaat uit de volgende onderdelen: 

 • Massage (Body/lichaam)
 • Coaching (Mind/geest)
 • Energiewerk (Soul/ziel)
 • Aromatherapie (werkt op body, mind en soul)

Inmiddels is het alom bekend dat het lichaam, de geest en de ziel met elkaar verbonden zijn.  Als er in een van de drie een wond/breuk/trauma/ziekte ontstaat lijden de andere twee ook eronder. En als je één  geneest betekent het niet automatisch dat de andere twee ook geheeld zijn.  

Alles is met elkaar verbonden, alles hangt met elkaar samen. Lichaam en geest zijn met elkaar onlosmakelijk verbonden en beide hebben aandacht nodig. De opgelopen trauma’s worden in  zowel de geest als het lichaam opgeslagen. Dit houdt in dat je bijvoorbeeld  trauma’s geestelijk kunt  verwerken (een plek geven) maar dat het in je lichaam opgeslagen kan blijven. Andersom geldt het ook, je kan de spanning uit je lichaam laten verdwijnen b.v. door te sporten maar zodra je weer stil staat, komen die ongewenste gedachten weer naar boven met het gevolg dat je lichaam binnen de kortste keren weer gespannen is.

Jij bent één en al kracht, wellicht voelt het momenteel niet zo, maar ieder van ons heeft energie in zich, we worden ermee geboren. Het kan zijn dat door de omgeving en de verschillende gebeurtenissen in je leven jouw energielevels zijn gedaald. Het kan zijn dat je gedachten, of de opgeslagen trauma’s in je lichaam je verhinderen om het leven tot volste te ervaren. Middels Holistische Transformatie Programma zullen we werken om jou te leren je kracht te herkennen en je energie te herstellen waarop je sterker in het leven zult staan.

Afhankelijk van jouw kennis en ervaring met alternatieve geneeskunde, zullen we het programma op maat samenstellen. Holistische Transformatie Programma is bedoeld om jou in 12 sessies (12 tot 24 weken) tools te geven die je nodig hebt om stappen te maken naar een gezonder, vitaler en gelukkiger leven.  

Hoe gaat het in zijn werk?

In de eerste kennismakingssessie vertel je mij waar jij aan wilt werken en wat je klachten/problemen zijn. Tevens geef je aan waar je voor open staat (Coaching, Energiewerk, massage, aromatherapie) waarop we  samen een plan van aanpak gaan maken. Na dit gesprek begint het traject van 12 weken.

Indien je een diagnose hebt moet je altijd onder behandeling van je medisch specialist blijven. Het Holistische Transformatie Programma is een waardevolle toevoeging (EN GEEN VERVANGING) op je medisch traject. Dit neemt niet weg dat alles mogelijk is! Als je je openstelt voor wonderen, wonderen kunnen gebeuren..

Prijs

De prijs van het Holistisch Transformatie Programma (12 x 90 minuten) is € 850

* De eerste kennismakingssessie kost € 25. Dit bedrag wordt verrekend indien je besluit het programma te volgen.

 Tijd

Ik neem alle tijd voor je, ik heb ervaren dat 60 minuten te kort is vandaar dat een sessie 90 minuten duurt maar indien we in een sessie meer tijd nodig hebben is dat geen probleem, er worden geen extra kosten berekend.

Maak nu een afspraak voor een kennismakingsgesprek!

Afspraak maken

Instagram