Reiki op afstand

Soms is het niet mogelijk dat je naar mij toe komt voor een behandeling. Je kunt er dan voor kiezen om een Reikibehandeling op afstand te ontvangen. Reiki op afstand werkt precies hetzelfde als ‘gewone’ Reiki. Het verschil is dat jij lekker op een door jou gekozen plek zit of (bij voorkeur) ligt. Ik gebruik het ‘distance symbol’ om de verbinding met jou te maken en stel me open voor de universele levensenergie die jij naar je toe trekt. Een Reikibehandeling op afstand duurt 30 minuten. Uit ervaring weet ik dat Reiki op afstand over het algemeen als ‘zachter’ dan een gewone behandeling wordt ervaren.

Je vraag je af hoe kan dat, een behandeling op afstand. Eigenlijk is het heel simpel: energie kent geen tijd of plaats. Je kan zelfs voor kiezen om naar een gebeurtenis uit het verleden Reiki te sturen. Nee, we kunnen het verleden niet veranderen, maar door Reiki kunnen ervaringen uit het verleden in het heden (emotioneel) minder heftig worden ervaren of kan het sneller worden verwerkt.

Reiki op afstand – Voor bepaalde situaties

Ook kun je een Reikibehandeling naar een situatie laten sturen, bijvoorbeeld naar een operatie, een examen, sollicitatie gesprek of een andere situatie waarin je wel wat Reiki kunt gebruiken. Het enige dat jij hoeft te doen is mij laten weten waar en wanneer je de behandeling wilt ontvangen.

Je kunt Reiki alleen voor jezelf aanvragen, degenen die Reiki ontvangt moet toestemming voor geven. Als het om een kind gaat is de toestemming van de ouders nodig, maar dan nog vraag ik tijdens de behandeling de toestemming van het kind zelf (op spiritueel niveau).

Als Reiki naar een situatie gaat, dan is het zo dat het nooit ten nadele van iemand anders kan werken. Stel: je wilt een huis kopen (of verkopen) en bent aan het onderhandelen. Je vraagt aan mij om Reiki te sturen naar die situatie. Reiki gaat dan naar de situatie maar het doel is om de beste deal te krijgen voor alle betrokkenen, zodat beide partijen tevreden zijn.

Belangrijk: Reiki is geen vervanging voor een medische behandeling. Blijf altijd het advies van je medische specialist opvolgen.

 

Instagram