Massage bij fibromyalgie

Heb jij fibromyalgie? Heb je al heel veel geprobeerd maar zijn er geen of weinig therapieën die je echt helpen? Heb je ook massage bij fibromyalgie geprobeerd?

Deze massages zouden je op langere termijn kunnen helpen, je pijn verlichten of zelfs voorkomen.

Ik werk met twee soorten massages bij fibromyalgie:

  • Massage om slaap te bevorderen waarbij het doel is om je parasympatische zenuwstelsel* te activeren. Hierbij gebruik ik een normale/zachte druk en veel lange langzame strijkingen.
  • Massage om pijn te verminderen: Deze massage wordt volledig naar je wens aangepast, afhankelijk van waar je op dat moment pijn hebt.

Let op: De massages hebben een cumulatief effect, dus na één massage zul je niet veel verschil ervaren. Hoe langer je met enige regelmaat een massage ondergaat hoe meer resultaat je ondervindt.

Het  wordt aangeraden om in het begin wekelijks één massage te ondergaan en dan af te bouwen naar 2 keer per maand en afhankelijk van je eigen voorkeur naar minstens 1 keer per maand.

Kom je voor het eerst naar praktijk i.v.m. met fibromyalgie kies dan voor:

Startpakket massage bij fibromyalgie:

  • Uitgebreid intakegesprek bij de eerste afspraak
  • 4 massages van 45 tot 60 minuten (afhankelijk van hoe je lichaam op reageert)
  • Indien gewenst 3 x 30 minuten holistische coaching (holistische visie op fibromyalgie, manieren om mee om te gaan en pijn te verzachten)

Voor dit pakket betaal je € 180.

De massages dienen  in 4 opeenvolgende weken plaats te vinden zodat je lichaam aan de massages kan wennen en je het beste resultaat kan ervaren.

 OF

Startpakket massage bij fibromyalgie ++:

  • Startpakket massage bij fibromyalgie
  • een massage om de week voor 2 maanden
  • een massage per maand voor 2 maanden

 In totaal 10 massages verdeeld over 5 maanden om je lichaam te laten wennen, om te kijken hoe je de massages ervaart en je eigen ritme in te vinden.

Na dit traject bepaal jij wat het beste bij jou past en of en hoe vaak je een massage wilt ontvangen.

Voor Startpakket massage bij fibromyalgie ++ betaal je € 400

 *Het parasympathische zenuwstelsel is het deel van het autonome zenuwstelsel dat de organen zodanig beïnvloedt dat het lichaam in een toestand van rust en herstel kan komen.

 

 

 

Volgende: Aromamassage
Instagram