Energetische Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage bij Praktijk AT Circle of Life is een liefdevolle klassieke massage met een energetische randje. Dit houdt in dat het met aandacht wordt gemasseerd, je spieren worden behandeld (afhankelijk van je klacht) en dat je indien je voor openstaat, de universele levensenergie kan voelen stromen. De bedoeling is dat je helemaal ontspant en dichter bij jezelf komt.

Als je voor een massage komt bespreken we jouw wensen en eventuele lichamelijke klachten. Naar aanleiding van het gesprek kiezen we een van de massages. Afhankelijk wat er in je leven speelt kunnen verschillende klachten in je lichaam ontstaan. De massages kunnen ook gecombineerd worden. Hieronder zie je de massages en de bijbehorende thema’s.

Rug, schouders en de nek
Thema’s die hierbij passen zijn o.a. Zelfvertrouwen, Oprechtheid, Zorgen, Alles achter de rug hebben, Lasten dragen, Wilskracht / Doorzettingsvermogen, Vermoeidheid, Gespannenheid.

Borst, hals en buik
Mogelijke thema’s: Gevoelens, Intuïtie, Ergens de buik vol van hebben, Ruimte, Vrijheid, Benauwen, Communicatie, Brok in je keel hebben/iets wegslikken.

Armen en handen
Mogelijke thema’s: Omvatten, Omarmen, Openstellen, Beschermen, Handelen, Geven en nemen, Alles in de hand hebben/ onder controle houden.

Benen
Mogelijke thema’s: Op eigen benen staan, Met beide bennen op de grond staan, Je been (poot) stijf houden, Jezelf voorbij lopen, Evenwicht, Gegrond, Standvastigheid, Zekerheid, Je plek innemen, Jezelf een plek geven

Bij alle massages worden de pure etherische oliën (verdund in een basis olie) gebruikt. De oliën worden ook in overeenstemming met je klacht en wensen uitgekozen.

De olie wordt in een flesje van 10ml gemaakt en na afloop van de massage, mag je het flesje meenemen om thuis nog verder van te genieten.

 

Instagram