Ervaringen

Lees de ervaringen van anderen en deel je eigen ervaring met Praktijk AT Circle of Life.

Liefs,

Amra

7 Reacties

 1. Sandy

  Amra is een zeer lieve vrouw die echt de tijd en aandacht voor jouw als persoon neemt. Zeker een aanrader ik maak snel een nieuwe afspraak.
  Bedankt lieve Amra.

  Liefs sandy

  Antwoord
 2. Nera

  Amra is mijn zus en ik ben blij dat ze eindelijk heeft gekozen om dit werk te doen. Ik heb sinds 2011 van haar Reiki mogen ontvangen en mij heeft het ieder keer geholpen met de klachten die ik had (o.a. allergie, uit balans en gehaast). Ik raad haar behandelingen van harte aan!

  Antwoord
 3. Fred

  Hoi.
  Ik ben bij Amra geweest voor een reiki behandeling ivm. een schouder blessure. Dat was een zeer aangename en ontspannen ervaring die heeft bijgedragen aan een snel herstel.
  Amra is een hele fijne, beleefde en nette dame die echt luistert en ruim de tijd neemt voor je. Ze is al jarenlang bekend met reiki en blij en enthousiast dat ze deze kennis nu in de praktijk kan brengen. Zeker een aanrader.
  Groeten.
  Fred

  Antwoord
 4. Adriana

  Amra is an excellent holistic coach: I met her in 2006, she helped me in finding a balance in my life, with positive energy. Thank you Amra!
  Adriana

  Antwoord
 5. Liselotte

  Ik heb een hele fijne behandeling gehad bij Amra en zelfs een fijne olie meegekregen die ik nog steeds gebruik.
  Ze is een hele lieve vrouw, die erg goed aanvoelt waar je behoefte aan hebt.
  Ik raad haar zeker aan voor massages.

  Antwoord
 6. Vincent

  Wat een genot die hotstonemassage. Echt een aanrader

  Antwoord
 7. Marieke van Andel

  Van Amra mocht ik een reikibehandeling op afstand ontvangen. Ons contact was vanaf het begin heel warm, duidelijk en concreet. Ze liet me precies weten wat me stond te wachten zodat ik met een gerust hart de sessie in ging. Tijdens het telefoontje achteraf, verraste Amra me toen ze vertelde over een aantal beelden die bij haar waren opgekomen tijdens de behandeling. In één van die beelden dronken twee kanaries water uit een fontein. ‘De kanarie betekent: betovering door stem’, vertelde ze. Dat raakte me: ik krijg regelmatig te horen dat ik zo’n prettige stem heb. Meestal neem ik dat voor lief. Dit beeld stimuleert mij om deze gave krachtiger neer te zetten! Heel mooi hoe energie over afstand zo krachtig werkt. Een aanrader!

  Marieke van Andel, natuurcoach bij http://www.jewildenatuur.nl

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Instagram