Reikibehandelingen

Hoe vaak een Reikibehandeling nodig is, is afhankelijk van de klacht en van wat jij fijn vindt. Soms is één behandeling genoeg, maar meestal komen mensen voor een aantal behandelingen.

Als je voor het eerst voor een behandeling komt, hebben we een kennismakingsgesprek. Als je de klacht met mij wilt bespreken, kunnen we samen een behandelplan opstellen.

Dit zijn de meest voorkomende behandelingen:

Eenmalige behandeling
Je hebt last van een milde klacht (bijvoorbeeld stress of hoofdpijn) of je wilt gewoon een keer Reiki proberen om daarna te beslissen of je verdere behandelingen wilt.

Kort Reikitraject
Je gaat door een moeilijke periode (denk aan ziekte, ongeluk, operatie, emotionele disbalans, etc.). Je kunt dan voor een wekelijkse behandeling kiezen. Een kort Reikitraject bestaat uit 4 Reikibehandelingen verspreid over 4 weken.

Lang Reikitraject
Als je een chronische ziekte hebt, kun je ervoor kiezen om een aantal maanden (twee)wekelijks een Reikibehandeling te ondergaan..

 ‘Onderhoudsbeurt’
Bij een onderhoudsbeurt ontvangen mensen regelmatig een Reikibehandeling om op te laden. De frequentie hiervan kies je zelf.

Belangrijk: Reiki is geen vervanging voor een medische behandeling. Blijf altijd het advies van je medische specialist opvolgen.

Instagram